Je interieur is een belangrijk onderdeel in je leven. Je brengt een groot deel van je tijd in je huis door, dus dan is een aangenaam en comfortabel interieur zeer prettig. De keuze van een goede interieurstylist om dit te creëren is daarom belangrijk. 

 De eerste indruk

Als je op zoek bent naar een interieurstylist, kun je op verschillende manieren  zoeken. Je kunt in je omgeving bijvoorbeeld vragen naar ervaringen van anderen. Maar meestal wil je zelf toch ook wat indrukken opdoen en start je met zoeken online. Dit kun je doen via google en het bezoeken van verschillende websites. Je kunt ook bijvoorbeeld op je instagram account gaan zoeken op #interieurstylist. Je zult dan al verschillende plaatjes tegenkomen. De één zal je meer aanspreken dan de ander. Op basis van de foto’s kun je al een kleine selectie maken. 

Wat zoek je precies?

Als je een kleine selectie hebt gemaakt, kun je de websites bekijken. Je zult hier waarschijnlijk meer lezen over de stylist(en) zelf. Ook kun je hier vinden wat de werkwijze is van de verschillende stylisten. Dit is ook een belangrijk gedeelte van je zoektocht. Want waar ben je naar op zoek? Wil je alleen interieuradvies of ga je voor een complete verbouwing ? Dit is wel een groot verschil. Vaak kun je op de websites wel lezen in hoeverre de interieurstylisten dit ook kunnen realiseren.  

Blijf dicht bij jezelf

Zoals ik al in het begin heb aangegeven, kun je via mond-op mond reclame misschien wel een stylist vinden. Maar wat een ander een geweldige interieurstylist vindt, hoeft niet perse de beste optie voor jou te zijn. Daarom moet je bij de keuze van een interieurstylist dicht bij jezelf blijven. Vaak kan de interieurstylist zich wel verplaatsen in de opdrachtgever.

Zelf laat ik zoveel mogelijk mijn style zien via mijn Instagram en ook kun je projecten bewonderen op mijn website. Ik heb al diverse interieur projecten gerealiseerd in Krommenie, Assendelft, Saendelft, Westzaan en omstreken, Amsterdam, maar ook in Limburg.

Wil je meer informatie dan kun je gerust contact met mij opnemen.